Misioni Yne 4

Genap Group Pest Control?

KLIENTET

genap group liçensat

Misioni Yne 5
Misioni Yne 6

KUDO KU JENI

Kompania jone ofron zgjidhjen perfundimtare per luftimin e insekteve , brejtesave dhe zvarranikeve. Merr përsipër Dezinfektimin, Dezinsektimin dhe Deratizimin e të gjitha llojeve të subjekteve: banesa, qenda tregetare industry , subjekte publike etj. Tashmë ajo ushtron aktivitetin e saj në Shqipëri me tre filiale, në Korçë, Durrës, Tiranë dhe me bashkpuntore ne disa qytete si Elbasan , Lushnje, Shkoder, Kavaje dhe Lezhë.re.

Email

Adresa

to top