Insektet në shtëpitë tona

Insektet në shtëpitë tona, si na e kërcënojnë shëndetin Gjithkush prej nesh është i ekspozuar ndaj insekteve qoftë në shtëpi, në ambientet e punës apo të pushimit. Por, jo gjithkush e di se sa e rrezikshme mund të jetë kjo “bashkëjetesë”. Agronomi Neyton Kodra në një intervistë për gazetën “Shekulli” tregon se prania e…

insekticidet dhe pesticidet

Dallimi midis insekticideve dhe pesticideve I nsekticidi gjithashtu është një pesticid. Prandaj, midis tyre ekziston një marrëdhënie. Shumica e kohës termat “pesticid” dhe “insekticid” përdoren në mënyrë të ndrrueshme. Pavarësisht nga ngjashmëritë midis të dyjave, ekzistojnë edhe disa ndryshime. Prandaj, ky artikull synon të diskutojë mbi karakteristikat e pesticideve dhe insekticideve.   insekticid Insekticidi…

Email

Adresa

to top